Ekipa

Janez Gobec je ustanovitelj in gonilna sila podjetja. Kot mojster in učitelj očesne optike je med prvimi pri nas uvedel optometrijo v optično stroko. 17 let je bil predsednik Društva očesnih optikov Slovenije (DOOS), 6 let pa tudi član predsedstva Evropske zveze optometristov in optikov (ECOO) in 2 leti njen predsednik. Vodil je vzpostavitev novega izobraževalnega sistema očesnih optikov na srednji in mojstrski stopnji v Sloveniji ter bil med pobudniki študija optikov in optometristov v Veliki Gorici pri Zagrebu in v Novem Sadu. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje prenaša na kolege iz Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine, ki jim predava po programu optik mojster. Je avtor sistema stalnega poklicnega izobraževanja očesnih optikov –, »Certifikata kakovosti«, ki se je uveljavil v Sloveniji in na Hrvaškem.

Natalija Zorin v Optiki Gobec dela že 20 let, in sicer vse od zaključka izobraževanja za poklic očesnega optika. Prosti čas posveča svoji družini, branju, zumbi in hoji.

Aleš Žlender vodi Optiko-optometrijo Gobec v Mariboru. Po poklicu je očesni optik in ekonomsko-komercialni tehnik, ki bogate izkušnje v optičnem poklicu nabira že več kot 15 let. V prostem času je Aleš navdušen športnik, saj se intenzivno ukvarja s plezanjem.

Tanja Kožman očesni optik, je prav tako vse od zaključka šolanja član ekipe. Skrbi za urejenost podjetja. Hobiji, hoja v hribe in sprehodi z domačim ljubjencem.